dissabte, 16 de novembre del 2013

Jornada de futbol flag a Sant Celoni


El passat diumenge, dia 10 de novembre, va tenir lloc una trobada esportiva per tal de descobrir un esport molt entretingut.  I és que el flag és sempre sinònim de dinamisme i diversió per a aquells que el practiquen.  

La trobada va reunir una desena de nens de 5è a 1r ESO, amb qui vam poder gaudir de les explicacions del Cap de Promoció de Futbol Flag, Toni Martínez, que ens va ensenyar de què tracta aquest esport i com es juga.  Després d'un bon escalfament i d'uns quants exercicis tècnics per anar agafant ritme, els nens van estar fent un partit que es va allargar fins a les 12 del migdia, hora en què es donava per finalitzada aquesta 1a trobada de  futbol flag a Sant Celoni.  

Des d'aquestes línies volem agrair tant a l'àrea d'Esports com d'Educació pel seu recolzament i suport a aquesta activitat, com a Pere Purrà per ser amb nosaltres des de ben d'hora, i finalment a Toni Martínez per passar un matí amb nosaltres fent-nos gaudir d'un esport al qual desitgem molta sort en la seva difusió i pràctica.



A dalt, els alumnes que van participar de la trobada de flag juntament amb Toni Martínez.
A sota, un moment del partit.